Maak je klaar voor terug naar school met Wayne Drop

8 september 2021

Hallo iedereen! Wayne Drop hier…

School is weer begonnen! Wat betekent dat je hersenen ook weer in sessie zijn! Woehoe!

Wat is een betere manier om de raderen van de watermolen te laten draaien in de “oude noggin” dan door kennis over het belang van waterbehoud te laten vallen.

Hier is een geweldige quote over waarom we water moeten besparen van een van onze Water – Use It Wisely-partners:

Elk laatste beetje water telt. Als we thuis meer sparen, betekent dat dat we meer kunnen besparen uit de oorspronkelijke bronnen, wat betekent dat we meer hebben voor de toekomst.”

-Christian Delgado, Water Resource Specialist voor Phoenix Water – Interview met Bear Essential News

Klik op de link aan de rechterkant om meer van het interview met Christian te zien in de Augustus Bear Essentieel nieuws!

Klik op deze andere links om onze pagina’s Water – Gebruik het verstandig te bezoeken voor meer informatie over natuurbehoud en waterbesparende tips die jij, je ouders en je klas kunnen delen!

Houd je water vast! Klik nog niet helemaal.

Speel eerst mijn leuke kruiswoordpuzzel! Het is geen huiswerkopdracht, het is een thuis plezier opdracht. Als je onderstaande puzzel voltooit, ben je klaar om alle informatie die op je pad komt in je op te nemen… en weet je iets meer over hoe je water kunt besparen! Het is niet interactief, maar je kunt het uitprinten om de puzzel in te vullen.

Wayne Drop's kruiswoordpuzzel

Zijn je hersenen nog steeds dorstig naar meer plezier? Bekijk meer leuke activiteiten en speel The Tip Tank Game!

Vergeet tot de volgende keer niet om het water dat je gebruikt bij het afspoelen van groenten en fruit op te vangen en het te gebruiken om kamerplanten water te geven!


Wayne Drop is de officiële spokes-drop voor Water – Use It Wisely. Al meer dan 20 jaar bezoekt hij gemeenschapsevenementen, scholen en bibliotheken om te praten over waterbehoud en waarom het zo belangrijk is voor onze staat. In zijn vrije tijd houdt hij van zwemmen, varen en sleeën in de sneeuw. Vind meer blogs van Wayne Drop.

Vorig artikel:
« Plant van de maand: Desert Milkweed – Geschikt voor een koningin en andere royals

Volgend artikel:

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Arkfryslan
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart